SPICE UP YOUR LIFE
COACH- PROGRAMMA

Afvallen én niet meer aankomen!

Kom écht van je overtollige kilo’s af zonder ze weer aan te komen. Zónder een dieet, je hele eetpatroon omgooien, lastige recepten én uren in de sportschool.

Ben jij iemand die vrijwel iedere zondag bedenkt ‘morgen ben ik weer’? 

Ben jij een werkende moeder die alle ballen probeert hoog te houden waardoor het maar niet lukt om écht aan de slag te gaan met je overtollige kilo’s? Het lukt misschien voor even maar veel langer is het niet. 

Wil jij eens en voor altijd stoppen met ‘proberen en niet volhouden’? En wordt het tijd om nu écht in actie komen? Je kilo’s verliezen én niet meer aankomen. Zonder moeilijk gedoe maar op een ontspannen, gezonde én blijvende manier?

IK WIL WEL
MAAR....

Ken je dat gevoel? Je hebt al zo vaak geprobeerd af te vallen. Elke keer weer, vol hoop dat het nu écht gaat lukken: die kilo’s kwijtraken en ze nooit meer terugzien.

Maar het idee van altijd maar apart koken, dingen eten die je niet lekker vindt, en jezelf sociale momenten ontzeggen… daar ben je helemaal klaar mee. Hoe vaak heb je dat al geprobeerd, zonder het gewenste resultaat?

Je droomt ervan om af te vallen zonder constant ‘gedoe’. Geen koolhydraten volledig schrappen, niet obsessief suikervrij eten, en niet elke week vijf keer naar de sportschool – (ain’t nobody got time for that).

Maar hoe bereik je dit zonder al die strenge regels en beperkingen? Zonder dat gevoel van opoffering of de teleurstelling van snel opgeven?

EN DAAR BEGINNEN DE...
STRUGGLES...

 • Weet je wat, ik doe nog even wat ik altijd doe (met ook hetzelfde resultaat).
 • Ik probeer het zelf nog even. Misschien ga ik een tijdje suikervrij eten…
 • Door de weeks gaat het best prima maar ik het weekend ben ik te ‘los’. 
 • Ik wil best veel kilo’s verliezen, ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen. Ik wacht wel op het juiste moment…
 • Ik ben nu eenmaal wat zwaarder.
 • Ik blijf maar snoepen en het lukt me maar niet om te stoppen.
 • Wat is nu wel slim en niet slim om te eten? Geen idee meer!
 • Hoe zorg ik er nu voor dat ik ook op een gezonde manier kan afvallen. Een manier waarmee ik goed voor me lijf zorg maar ook waarmee ik af en toe kan genieten.
 • Waar moet ik beginnen?

HERKENBAAR?

Herkenbaar voor je? "Ik probeer het zelf nog wel even of ik weet niet waar te beginnen? Of zal het uberhaupt mogelijk zijn voor mij om blijvend af te vallen?"
I hear you! Als dit herkenbaar voor je is, dan ben je hier aan het juiste adres. Het is tijd om afscheid te nemen van je oude methodes en te kiezen voor een manier die werkt - voor jóu.

Je mag erop vertrouwen dat jij ook kunt afvallen en dat je deze kilo's niet meer gaat aankomen. Het is wél de tijd om het op een andere en vooral effectievere manier aan te pakken. Met het Spice UP your life coach- programma ga jij afvallen zónder dieet. Ik leer je op een ontspannen, zachte, gezonde én vooral blijvende manier je kilo's te verliezen. En je zult merken dat je moeiteloos je fijne gewicht gaat bereiken. Zónder heel veel moeten en weinig mogen.

WAT LEER JE IN HET

SPICE UP YOUR LIFE COACH- PROGRAMMA?

Je leert afvallen

Je gaat afvallen zonder daar heel veel voor te moeten laten. Je gaat geen uren in de keuken staan voor ingewikkelde recepten, geen intermitted fasting of verplichte krachttraining.

Je leert je lijf te voeden in plaats van te vullen. Geen platte calorieen tellen dus maar kiezen voor voeding waar jou lijf echt wat aan heeft. Voedzame voeding helpt je fijne gewicht te behalen én behouden. 

Stoppen met snoepen en snaaien

Jij leert te stoppen met snoepen en snaaien. Je leert welke stappen essentieel zijn om niet meer ongeremd in die snoeppot te graaien of méér chocolade te eten dan dat je voor ogen had. 

Maar! We gaan niet al het lekkers uit je eetpatroon halen. Je leert hoe je alsnog kunt genieten van je favoriete chocolade, chips of koekjes zonder dat je daar direct weer kilo’s van aankomt en zonder doorslaan.

Energie voor 10!

Je leert hoe je fluitend en met volle energie de dag door komt en je niet meer zo uitgeblust aan het einde van de dag voelt. Zo plof jij niet meer ’s avonds met een zak chips op de bank maar heb je nog zin om iets te doen. 

Man  man, jij gaat ape-trots zijn op jezelf! Van blijven aanrommelen heb jij besloten te gaan doen en daarmee heb jij je afval-doelen bereikt!

Je hele gezin is blij!

Alles wat je leert in het Spice UP your life coach- programma is geweldig voor jou maar ook voor je gezin. Want zij profiteren mee! Ze zien een stralende partner en mama. En ze leren met je mee. Alles wat je leert in het programma kun je met gemak in je gezinsleven toepassen. 

WAT KRIJG JE IN HET

SPICE UP YOUR LIFE COACH- PROGRAMMA?

In het Spice UP your life coach- programma begeleid ik jou je afvaldoelen te behalen op een gezonde en ontspannen manier.

6 maanden een warm lijntje met mij

Voor 6 maanden hebben we een warm lijntje met elkaar. 

We duiken de diepte in met elkaar. Zo krijg je veel beter inzicht in je patronen en je triggers. Bijvoorbeeld waarom je altijd een hele reep chocola op eet i.p.v. een stukje of waarom het moeilijk voor je is om in het weekend maat te houden.

In deze 6 maanden ontdekken we jouw persoonlijke uitdagingen en maken we een opmaat stappenplan wat natuurlijk ook goed past bij jouw gezin. 

Dagelijks whatsapp contact

We zien elkaar ongeveer elke maand tijdens de 1-op-1 coachsessies. Mijn ervaring is dat we elkaar in het begin wat vaker spreken en dat er daarna iets langer tijd tussen de sessies zit.

Maar hoogstwaarschijnlijk heb jij tussendoor een vraag aan mij! Bijvoorbeeld; welke muesli is slim om te kopen? Of hoe ga je om met een kinderverjaardag dit weekend? Wat is een slimme keuze als je uit eten gaat…

Je hoeft niet te wachten om je vraag te stellen. Je kunt dagelijks je vragen aan me stellen via Whatsapp. Zo hebben we 6 maanden een warm lijntje met elkaar.

Persoonlijk stappenplan

In het Spice UP your life coach- programma vind je alle kennis & tools om je kilo’s op een blijvend manier te verliezen. Maar hoe je de kennis toepast? Dat is voor iedereen persoonlijk. Daarom ontvang jij van mij een persoonlijk stappenplan ná iedere coachsessie zodat jij precies weet welke stappen bij jou passen en hoe je ze kunt toepassen. 

8 modules met 50+ lessen

Je ontvangt direct toegang tot alle online modules waarin ik je álles leer over afvallen en niet meer aankomen.

Ik ga de diepte met je in en deel al mijn kennis met je. We starten met waarom afvallen zo ontzettend lastig is zodat je begrip krijgt waarom het nog niet eerder gelukt is. Voedzame voeding is ook een belangrijk thema in het programma. Ik leer je hoe je moeiteloos voedzame keuzes kunt maken. Voedzame voeding in de basis helpt je met afvallen, niet meer aankomen maar er blijft ook ruimte voor genieten. Als snoepen en snaaien iets is waarmee je worstelt leer ik je welke stappen je moet nemen om hiermee te stoppen. 

12 maanden toegang tot academy

Mijn ervaring is dat we in de 6 maanden dat we samenwerken echt fantastische resultaten behalen. Maar ook is het fijn om later nog eens op de theorie kunt terugvallen.

Daarom heb je maar liefst 12 maanden toegang tot het online platform boordevol met meer dan 50 video’s, tips, oefeningen, reflecties én de mini-cursus etiketten lezen en begrijpen.

Dus je hebt alle tijd om in je éigen tempo het programma te doorlopen.

6 maanden 1-op-1 coaching

6 maanden ontvang je persoonlijke coaching van mij. Ik ben jouw liefdevolle stok achter de deur en je enthousaiste cheerleader! We spreken elkaar iedere maand tijdens de 1-op-1 coachsessies die live online plaats vinden. Tussendoor kan jij je vragen stellen via whatsapp.

DE
INVESTERING:

De investering voor het Spice UP your life coach- programma is € 564,-.

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan kan jij tot € 250,- terug krijgen. Check hier de vergoedingen.

NÁ HET PROGRAMMA HEB JE DIT BEREIKT:

Nooit meer diëten.

Met het Spice UP your life coach- programma heb jij álles in handen om je kilo's te verliezen en niet meer aan te komen. Nooit meer afzien, nooit meer diëten. Blijvend slank!

Je voelt je fit, energiek, ápetrots.

Jij bruist van de energie! Ten eerste omdat je lekkerder in je vel zit, je ongewenste kilo's kwijt bent en je kleding veel lekkerder zit. Maar je bruist ook van de energie omdat het je gelukt is! Jij hebt je doelen behaald en dat geeft je een fantastisch gevoel.

Bye bye eetbuien

Ongeremd snoepen en snaaien is verleden tijd. Want jij weet heel goed waardoor dat gedrag ontstaat en jij hebt de stappen genomen dit af te bouwen. Genieten doe je zeker maar je slaat niet meer door.

Genieten met hoofdletter G!

Genieten van voedzame voeding én genieten van minder-voedzame voeding. Een fijne balans in je voedingspatroon waar voedzame voeding de basis is én er is ruimte om te genieten van jouw favo's! Geen verboden producten, jezelf níets meer ontzeggen. Je kunt bewust kiezen én genieten.

ERVARINGEN:

DE ONLINE LEEROMGEVING:

Naast de persoonlijke begeleiding en sessies ontvang je toegang tot alle online modules in de Spice UP your life Academy. Hierin vind je alles om wat je nodig hebt om af te vallen en jouw gezonde leefstijl vorm te geven.

We gaan starten! Je begint in deze eerste module met het bepalen van jouw doelen. Wat is jouw intentie voor het volgen van deze cursus? Wat wil je bereiken? En nog veel belangrijk, wáárom wil je je doel bereiken. Met behulp van leuke opdrachten ga je hiermee aan de slag.

De komende weken ga jij leren je eetpatroon voedzamer te maken. Hoe gaan we dit aanpakken, waarom is voedzaam eten zo belangrijk en welke stappen kan jij vandaag al maken? 

Hoe is jouw mindset bepalend voor jouw voedingskeuzes? Ik ga je leren hoe we worden beinvloed door de voedingsmiddelenindustrie, dieet industrie en alle voedingshypes. Kan je je slank denken? Ik denk van wel :-).

 

Over afvallen en aankomen wordt er zoveel gezegd en geschreven. Komen we aan van koolhydraten? Is na 20.00 uur ’s avonds slecht voor de lijn? Vallen we af van een gembershotje? Is calorieën tellen slim? Poehéé er zijn zoveel uitgesproken meningen over. Ik ga je meenemen in de grootste voedingshypes. Je leert de basis over afvallen en aankomen en je leert in deze module hoe jij gewicht verliest zónder mee te doen met deze hypes.  

Ook leer je de basiskennis over voeding. Hoe zit het nu echt met alle voedingsstoffen? Deze informatie vertel ik je in korte video’s en helpt jou de komende maanden bewustere keuzes te maken op het gebied van voeding. Dat is precies wat we willen leren! 

 • Afvallen en aankomen. Hoe werkt dat eigenlijk?
 • Dieetdoelen vs. gedragsdoelen.
 • Ontdek je eigen gewoontes. 
 • Herken je valkuilen.

Met regelmaat vraag ik aan je hoe jij je voelt. Hoe we ons écht voelen daar staan we niet zo vaak bij stil. Daar nemen we niet de tijd voor. Toch is het goed met regelmaat bij je zelf te ‘checken’ hoe het met je gaat. Het geeft je namelijk inzicht in wat jij nodig hebt. 

Ik vind het super belangrijk dat jij in staat ben om altijd – in welke supermarkt dan ook – bewuste keuzes te maken. In deze module zit een uitgebreide mini-cursus over het bekijken van verpakkingen en het leren & begrijpen van etiketten. Er gaat een wereld voor je open, dat weet ik zéker. Hoe kan jij beter letten op het eten van suiker, vezels en verzadigde vetten? Dit betekent niet dat jij nóóit meer iets minder voedzaams gaat eten. Zeker niet! Etiketten begrijpen stelt je in staat om bewust de keuze te maken, voor een voedzaam product of voor een minder voedzaamp product…

 • Eetwisselen. Wat is het en hoe doe je dat.
 • Aan de slag met eetwisselen: stap 1. Vezelrijke voeding
 • Kiezen voor jouw guilty pleasures (en die ook eten/ drinken).
 • Opdracht: jouw droomleven visualiseren. 

Kan jij voelen of je honger hebt, gevuld bent en/ of verzadigd bent? Ons lichaam geeft ons allerlei signalen vanuit ons honger & verzadigingssysteem maar – door tal van redenen – merken we die signalen niet tot nauwelijks meer op. In deze module leer je de eerste stappen naar intuitief eten. Je leert te herkennen wanneer jouw lichaam voeding nodig heeft en je gaat beter luisteren naar de signalen wanneer je lichaam gevuld is. 

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 2. Hoe kan jij je ontbijt, broodbeleg en lunch vervoedzamen?
 • Herkennen van de signalen vanuit je lijf. 
 • Emotie eten.
 • Hoe maak jij je week makkelijker? Aanbrengen van structuren en een betere planning.

Ik houd van slimme gewoontes. Ze lijken zo klein en wellicht ook onbelangrijk. Maar al die kleine slimme gewoontes geven een groots resultaat. Het mooie eraan is, het is blijvend resultaat. We gaan in deze module verder in op het ontwikkelen van slimme gewoontes. Ik geef je tal van inspiratie en ik laat me graag door jou inspireren!

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 3. VET belangrijk!
 • Slimme gewoontes.
 • Hoe gaat het zo halverwege het programma?
 • We gaan verder met het plannen van jouw ideale week. 

Slecht slapen en veel stress ervaren. We weten wel dat slaap en stress invloed heeft op ons voedingspatroon. Maar hoe zit dat écht? Waarom gaan we van stress meer eten, of minder voedzaam eten? Waarom is onze snaaidrang soms moeilijk onder controle te krijgen als we moe zijn.

En nog belangrijker wat kan je eraan doen?

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 4. Groen, groener, groenst!
 • De invloed van slaap op jouw leefstijl incl. verbetertips.
 • De invloed van stress op jouw leefstijl incl. verbetertips.
 • Het stemmetje in je hoofd; je innerlijke dialoog.
 • Eetwissel 4: groenten. 

Motivatie. Motivatie komt en gaat. Het is een gegeven dat er momenten in je leven zijn waarin je minder motivatie ervaart en andersom. Hoe werkt motivatie en hoe kun je dat beinvloeden? Daar gaan we het in deze module over hebben. 

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 5. Wat is slim tussendoor te eten?
 • Quiz time: de Spice UP your life QUIZ
 • Opdracht: nog beter leren te manifesteren

Ondertussen ben je al aardig goed in staat je niet meer te laten verleiden door alle voedingshypes, dieetgoeroes en mooie verpakkingen in de supermarkt. We gaan nog iets diepen in op een aantal voedingshypes en producten die door de voedingsmiddelen industrie als ‘gezond’ worden bestempeld. Dit stelt je in staat zelf producten te beoordelen. Dit is precies het doel van het hele programma; jou in staat stellen zélf bewuste keuzes te maken.

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 6. Makkelijk maar toch ook gezond?
 • Een avondritueel
 • Een ochtendritueel
 • Verwachtingen over jezelf. 

In deze laatste module ontvang jij alle tools om ook ná het Spice UP your life programma door te pakken. Je hebt in 3 maanden een super belangrijke basis gelegd. Je weet ook dat het héél belangrijk is stap voor stap veranderingen door te voeren. Elke dag een stapje te nemen i.p.v. in 1 x een hele grote stap. Hoe blijf je dit omarmen ook na het programma? Ik heb een mooie motivatie speech voor jou klaar staan!

 • Blijf eetwisselen
 • Jouw masterplan voor na het Spice UP your life programma.
 • Opdracht: brieven aan jezelf. 

WAT MAAKT SPICE UP YOUR LIFE UNIEK:

Het is géén dieet.

We gaan stap voor stap jouw eetpatroon voedzamer maken. Met de nadruk op ‘stap voor stap’, je hoeft dus niet vanaf maandag alles goed te doen. Ook leer ik je anders tegen voeding aan kijken. We gaan voeding niet meer “goed” of “fout” bestempelen maar we kijken naar voedzame en minder voedzame voeding. We sluiten niets uit, wél maken we bewustere keuzes.

Nieuw gedrag

We richten ons niet op dieetdoelen maar op gedragsdoelen. Dus geen focus op zo min mogelijk eten, maar focus op voedzaam eten. Niet “zo snel mogelijk” maar “langzaam maar zeker”. We evalueren niet door elke keer op de weegschaal te staan, we evalueren door het bekijken van je gedrag. En iedere dag dat het nieuwe gedrag lukt, is fantastisch en vieren we met elkaar! Als het gedrag lukt, komt het gewicht vanzelf. 

Persoonlijk

Een online training bóórdevol video’s gecombineerd met 1 – op 1 coaching én een direct lijntje met mij. Jouw voedzame eetpatroon en leefstijl ontwikkelen doen we samen, samen groeien en bloeien.

Een slanke mindset

Denk jij in oplossingen of denk jij in problemen? Durf jij goed voor jezelf te zorgen? Durf jij jezelf op 1 te zetten? Wijs je naar een ander, je omgeving, je verleden, situaties in het heden of neem je zelf de volledige verantwoordelijkheid? Elke dag maak jij, bewust en/of onbewust, deze keuzes elke dag opnieuw. En weet je wat er zo mooi hieraan is? Het proces vindt zich volledig plaats in je hoofd. En dit is prieces wat jij gaat leren; een slanke mindset.

Zelf je agenda bepalen

Planning is een héél belangrijk onderdeel in een gezonde leefstijl. Dit aspect wordt in vele programma’s overgeslagen of minimaal toegelicht.  Wist je dat het gevoel van altijd ‘aanstaan’ een enorme invloed heeft op je eetgedrag? Misschien herken je dat wel? Als je de tijd hebt, je voelt je ontspannen dan is het veel makkelijker om gezonde keuzes te maken. Gezonde keuzes maken wordt veel lastiger als je je gespannen of overprikkeld voelt. Dan kiezen we eerder voor een reep chocola dan een banaan als tussendoortje! Als dit herkenbaar voor je is, weet dan dat in het Spice UP your life – coach programma tal van lessen staan over makkelijker boodcshappen doen, het plannen van je maaltijden, plannen van ontspannen, een fijn ochtendritueel maken en tips om meer te bewegen. Zo leer jij je meer ontspannen waardoor je stap voor stap je eetbuien kunt afbouwen. 

NOG EVEN VOORSTELLEN:

Ik ben Willemiek: getrouwd met Glen, moeder van 2 superleuke jongens Mick (11) en Sep (9). Gediplomeerd voedingscoach en leefstijlcoach, spreker en organisator van vitaliteitsworkshops in het bedrijfsleven. 

Het is mijn passie om je een andere kijk op afvallen te geven. We denken nog steeds langdurig af te vallen door een tijdje minder te eten of even ‘streng’ te doen. Maar zo ontstaat juist de welbekende jojo en kom je door de jaren heen juist alleen maar aan in plaats van dat je daadwerkelijk afvalt. 

In mijn tienerjaren heb ik vrijwel elk dieet wel een keertje geprobeerd. Toen ik was bevallen van Mick was ik op mijn zwaarst ooit. Wat ik ook probeerde (weinig eten, geen suiker, een sapjeskuur), iedere poging eindigde in teleurstelling en frustratie. Dit werkte niet. Ik was het nare gevoel over mezelf zat, ik was de frustratie zat en ik was die overtollige kilo’s zat. 

Het moest anders. Voor mezelf want ik wilde me heel graag energiek en fit voelen én voor mijn kersverse gezin. 

Lekker in je lijf komen, meer energie ervaren. Het komt niet vanzelf, daar mag je iets voor doen. Maar niet op de manier waarop je het gewend bent. 

Je kilo’s afvallen en ook niet meer aankomen, vraagt een andere strategie dan een dieet. Een dieet is een tijdelijke aanpak met een tijdelijk resultaat.

Het is kennis over voeding maar vooral de inzichten over jouw eetgedrag gecombineerd die ervoor zorgen dat jij jouw fijne gewicht kunt behalen en behouden. Op een fijne, ontspannen én gezonde manier. 

Zodat jij je waanzinnig lekker voelt in je lijf en je bruist van je energie. 

En dat is precies wat ik deed om lekker in mijn lijf te komen. Ik verloor mijn overtollige kilo’s op een ontspannen manier, een manier die bij mij past. Mijn gewicht is nu meer dan 10 jaar stabiel zónder enige moeite. Ik ben waanzinnig blij dat ik nooit meer hoeft te diëten en goed in m’n vel zit. En nu mijn jongens wat ouder zijn, zie ik dat ook zij heel goed gaan op de gezonde basis in ons gezin. En dat is precies wat ik jou ook gun. 

ZO WERKT HET
ALS JIJ JE INSCHRIJFT:

Het is een online programma bestaande uit videomodules, opdrachten,  live-online 1-op-1 coaching en live-online thema-sessies.

Stap 1. Zodra je op de knop ‘koop’ drukt en de betaling is afgerond, ontvang jij diverse emails van mij. Je ontvangt de factuur, inloggegevens voor de Spice UP your life Academy en de link voor alle live-online coachsessies. 

Stap 2. Als je een wachtwoord hebt aangemaakt kan jij beginnen aan de modules van het Spice UP your live programma. Het programma heeft 8 modules en zijn gemaakt om in volgorde te kijken. Start even bij de module ‘je bent er!’ zodat je weet hoe het werkt en volg daarna vooral je eigen intuitie en kies je eigen manier om het programma te volgen. 

Stap 3. We stemmen samen af wanneer de 1-op-1 live-online sessies zullen plaats vinden. De sessies zullen plaats vinden op de momenten die voor jou goed uitkomen. Daar komen we samen wel uit!

WAAROM NÚ STARTEN ÉN NIET MORGEN:

Het moment is NU!

Stop met uitstellen – voor je het weet, ben je niet alleen twee maanden verder, maar ook twee kilo zwaarder. Is dat wat je wilt?

Neem geen genoegen met je huidige situatie.

De ontevredenheid die je ervaart over je lijf, de niet te stoppen snoepbuien en het uitgebluste gevoel iedere dag. Je verdient beter!

Voorbeeld functie

Stel je eens voor hoe TOF het is al je kids zien dat mama niet meer uitstelt maar de uitdaging met beide handen aangrijpt. En jij ze automatisch een hoop leert over een gezonde leefstijl waar zij de rest van hun leven profijt van hebben. 

Zelfverzekerd de zon in

Voor je het weet gaan de temperaturen omhoog en lig jij opnieuw ongemakkelijk in de zon. Dit jaar kan dat anders zijn!

Are you ready to 'Spice UP your life"?

Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in voor het Spice UP your life coach- programma. En verlies je kilo’s zonder dieët en kom ze nooit meer aan!

DE
INVESTERING:

De investering voor het Spice UP your life coach- programma is € 564,-.

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan kan jij tot € 250,- terug krijgen. Check hier de vergoedingen.

VEELGESTELDE VRAGEN:

Wanneer begint het programma?

Je krijgt bij inschrijving direct toegang tot de Spice UP your life academy. Ik neem contact met je op om de eerste 1-op-1 sessie te plannen via Whatsapp. 

Hoeveel tijd neemt het in beslag?

De 1-op-1 sessies duren 45 – 60 min. De modules in de online academy kun je op eigen tempo en naar eigen behoefte volgen. 

De online modules zijn ook te volgen via een handige app. Zo kun je tijdens je wandeling of je autoritje luisteren naar mijn tips en tricks over voeding & leefstijl. Super handig want zo kost het je weinig extra tijd. 

Is het programma te combineren met mijn gezin?

Het programma is zéér geschikt om te combineren met je gezin. Sterker nog, het is er voor gemaakt! Want je blijft vooral doen wat je altijd doet qua maaltijden maar dan nét even iets voedzamer. Waardoor je kids het nauwelijks door hebben dat ze voedzamer eten. Dus niet apart koken voor jezelf of je gezin gerechten voorschotelen waar ze niet zo van houden :-). 

Hoé tof is het als jullie samen gezondere gewoontes gaan ontwikkelen? 

Mag ik in termijnen betalen?

Ja. Je kunt in 3 termijnen betalen, zónder extra kosten. 

Ik weet niet of ik dit kan....

Ik begrijp deze gedachte heel goed. Als je meerdere dieten hebt gevolgd en je bent niet afvallen of weer aangekomen, dan ben je het vertrouwen in afvallen en wellicht in jezelf een beetje verloren. Maar dat jij je kilo’s niet blijvend afvalt, heeft niets met jou te maken maar met de aanpak die niet juist is. 

Je zult ervaren als je op een andere manier naar afvallen en voedzame voeding gaat kijken, je al je dieet gedachten kunt loslaten en zo verlies – ook jij – je kilo’s voor altijd.  

Wat is een goed moment te starten?

Iedere dag! Deze vraag wordt vaak gesteld vanuit een dieet- mindset. Je hebt het idee dat je – als je gaat afvallen – niets meer mag of heel veel moet. Daarom willen we een ‘ideaal moment’ kiezen. Maar in het Spice UP your life coach- programma, ga je geen grote veranderingen maken. Je blijft juist dichtbij jezelf. Daarom kan je iedere dag beginnen. 

Past het programma in mijn drukke leven?

Ja. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor een druk bezette vrouw. Een druk bezette vrouw zoals ik zelf ook ben :-). Juist dan is het belangrijk om een fijne gezonde leefstijl te ontwikkelen zodat je voldoende energie hebt om je drukke leven vol te houden. 

Hoelang heb ik toegang?

Je hebt 12 maanden toegang tot de Spice UP your life Academy en 6 maanden een warm lijntje met mij.

Wanneer zijn de sessies?

De 1-op-1 sessies plannen wij gezamenlijk in. Op een moment dat het jou uitkomt.

Wordt het vergoed?

Hoogstwaarschijnlijk heb jij een aanvullende zorgverzekeraar en dan kun je tot € 250,- vergoed krijgen. Check hier de vergoedingen.

Wil je even met me meedenken?

Natuurlijk wil ik dat! Wil jij eerst even met me bellen om te kijken of het programma passend is? Geen enkel probleem. Via de gratis BOOST sessie kun je een belafspraak direct inplannen.