Hoe je met voedzamer eten jouw streefgewicht kan bereiken
zónder dieten, jojo-en én zelfkritiek.

Yes! Dit is jouw moment om te beginnen!
Schrijf je in vóór 22 september dan krijg je alle bonussen.

Geen paniek, je kan op élk moment instappen.
Maar om je extra te motiveren na je zomervakantie heb ik een aantal toffe bonussen bedacht 🙂

Waar staat het Spice UP your life programma voor?

Het #SpiceUPyourlife coach-programma:

Ontwikkel in 6 maanden je eigen gezonde leefstijl, zonder verboden producten, veel sporten en úren in de keuken staan.

Spice UP your life is een coach- programma waarin ik je 6 maanden begeleid in de ontwikkeling van jouw éigen en passende voedzame leefstijl en eetpatroon. Het Spice UP your life coach- programma is een gecombineerde aanpak van werken naar een voedzaam eetpatroon, het ontwikkelen van een slanke mindset, persoonlijk leiderschap én meer regie pakken over jouw (vrije) tijd. 

We leven in een dieetcultuur waardoor we het idee hebben dat een dieet dé oplossing is om blijvend af te vallen. Maar afvallen, blíjvend afvallen, heeft een andere aanpak nodig dan een dieet. Een dieet is gericht op regels en restricties die worden oplegd. Dát is de reden dat een dieet altijd tijdelijk vol te houden is. Daarnaast is een dieet vooral gefocust op minder eten en extra veel bewegen. 

Ik geloof sterk dat “goed voor jezelf zorgen” dé basis is van een gezonde leefstijl. Wat als jij goed in je energie zit, ben jij veel beter in staat om “goed voor jezelf te zorgen”.

Daarom is de gecombineerde aanpak van Spice UP your life zo succesvol. Het leert je namelijk hoe jij als werkende moeder beter voor jezelf kunt zorgen. Je lichaam te voeden in plaats van te voeden. Je leert hoe je afscheid kunt nemen van al jouw dieet overtuigingen en je ervaart meer vrij tijd voor jezelf. Dit allemaal stelt je in staat ‘beter voor jezelf te zorgen”.  En als jij beter voor jezelf zorgt kan jij veel beter voor anderen zorgen. 

Het online platform biedt jou alle info & tools – in de vorm van video, opdrachten en reflectie – om jouw éigen voedzame eetpatroon en leefstijl te ontwikkelen. Géén strenge en opgelegde regels maar het maken van je eigen keuzes die bij jouw leven passen en bij jouw wensen. Je volgt de modules op eigen tempo gecombineerd met persoonlijke coaching om jouw ontwikkeling te versterken. Ik ben jouw enthousiaste cheerleader langs de zijlijn.  

Spice UP your life coach- programma

→ Het Spice UP your life coach- programma:

 • 12 maanden onbeperkt toegang tot de Spice UP your life academy boordevol videolessen (50+), oefeningen, boodschappenlijsten, reflectievragen en een werkboek. Zowel via je desktop als via de app te bekijken. Je leert o.a. hoe je in 6 stappen je eetpatroon voedzamer kunt maken waardoor je suikerbehoefte aanzienlijk afneemt. Ook leer je etiketten lezen als een ‘pro’ en ontdek je het geheim van een slanke mindset. Ook jij kan een slanke mindset krijgen.
 • 6 maanden lang een warm lijntje met mij. Ik begeleid je stap voor stap naar jou eigen voedzame eetpatroon en leefstijl. Je kunt dagelijks je vragen stellen via whatsapp en natuurlijk tijdens onze sessies.
 • 6 x een live-online 1-op-1 sessie (45 min) met mij waarin we jouw persoonlijke uitdagingen bespreken en een plan van aanpak maken. 
 • 2 x een live-online thema sessies met diverse deelnemers via Zoom waarin je kunt luisteren naar gelijkgestemden, je verhaal kunt delen en al je vragen kunt stellen aan elkaar en aan mij. Kan je er niet live bij zijn dat kan je altijd de replay bekijken.
Wil je een kijkje krijgen in het programma? Geen enkel probleem, neem (vrijblijvend) contact met me op!

Ben jij klaar om met de juiste kennis, een dosis zelfliefde én persoonlijk leiderschap jouw gezonde leefstijl te ontwikkelen? 

Start voor 22 september en jij betaald geen € 564,- maar € 499,-

Hup dat knop je om. Herkenbaar?

Zwemles, gymtassen, broodtrommels, kadootjes voor partijtjes, brengen & halen voor sportclubjes, uit werk sjezen naar de supermarkt, ondertussen bedenken wat jullie gaan eten en wat je daarvoor in huis moet halen....

Je knippert met je ogen en je week is weer voorbij. De tijd glipt door de vingers. Waar blijft de tijd? En wáár is de tijd voor jezelf? Je had het weekend nog wel voorgenomen het anders te doen maar voor je het weet is de week al weer voorbij en is het van ‘veranderen’ niets gekomen. 

De combinatie van gezin en werk, is druk. 

Als werkende moeder voelen we ons vaak druk, ook wel gehaast en geleefd. De tijd glipt door je vingers. En waar is je éigen vrije tijd? Je ervaart tè weinig tijd maar ook tè weinig energie. En door de drukke jaren heen zijn er patronen ontstaan waar je eigenlijk niet zo blij mee bent. Je zou meer aandacht willen besteden aan gezonde voeding zodat jij je iets energieker gaat voelen. En het liefst ook wat kilo’s afvallen. Ook wil je het goede voorbeeld zijn voor je kids. Een beetje meer beweging en/ of ontspanning zou ook wel fijn zijn….

Ben jij klaar met deze ongezonde patronen?


“Elke maandag bedacht ik me ‘nu ga ik weer streng doen’. Of na een vakantie drong ik mezelf allerlei eetregels op. Dat lukte voor even, dan voelde ik me super sterk, krachtig en fit…. Ik blaakte even van de zelfvertrouwen en was trots op mezelf. 
Maar op een gegeven moment was ik mijn oplegde regels zat en liet ik het weer los. Om vervolgens weer te balen van mezelf dat ik het wéér niet had volgehouden”

Hoogstwaarschijnlijk heb je ervaring met dieten. Of probeer je regelmatig ‘weer even streng’ te doen. Misschien heb je verschillende dieten, veranderingen, voedingsregels geprobeerd maar lukt het je maar niet om het vol te houden.

Dit zeggen deelnemers over het Spice UP your life coach- programma:

Wil je meer reviews lezen? Lees dan verder!

ARGH!!!
Loop jij hier ook tegen aan?
#herkenbaar

Ik leer je een ándere aanpak

Jouw strenge restricties, je eetregels, je dieetgedachten…we gooien ze allemaal overboord. Je gaat inzien dat deze regels helemaal niet zo behulpzaam zijn en je eigenlijk enorm dwars zitten. 

Je gaat leren in 6 stappen jouw basis eetpatroon voedzamer te maken. Dit mag je doen op eigen tempo en naar eigen wensen. Door voedzamer te eten ervaar je minder pieken in je bloedsuikerspiegel en ga je minder snaaien. Super gunstig, als jij wilt afvallen.

Je favoriete guilty pleasure ga je je niet meer verbieden maar íntens van genieten. 

In plaats van dat het ontwikkelen van een gezonde leefstijl als iets ingewikkelds of lastigs te zien, zie jij jouw gezonde leefstijl als een te gekke uitdaging en ervaar je dat persoonlijke groei fantastisch is. Je voelt je sterker, krachtiger en je bent apetrots op jezelf

Als werkende moeder heb je veel ballen hoog te houden. Welke ballen blijf je hooghouden en welke ballen laat je (bewust) vallen? Je gaat kiezen wat voor jou belangrijk is. 

Het hele gezin profiteert mee! Ze zien een stralende en krachtige moeder. Ook leren ze wat een gezonde leefstijl inhoudt en je geeft ze de gezonde basis mee voor hun toekomst. 

Dit zeggen deelnemers over het Spice UP your life coach- programma:

Ik zou iedere werkende moeder het Spice UP your life programma aanraden omdat jij Willemiek zo super enthousiast en helder weet over te brengen welke kijk jij hebt op een gezonde leefstijl. Dat alles zo mooi samen komt in je programma. Mooie thema's en fijne extra's zoals de eetwissels, kennis in video's, inspiratie van boeken en bovendien hele duidelijke werkboeken. 

Esther

De keuze maken om aan het programma deel te nemen voelde bij mij al heel goed. Nog voordat we begonnen waren had ik het gevoel goed bezig te zijn 😉 Dit gevoel is alleen maar versterkt. Het voelt zo goed om iets voor jezelf te doen. En dan niet een actieve bezigheid maar bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb geleerd dat je mindset eigenlijk alles in je leven bepaald. In dit proces ben ik gestapt en ga ik doorzetten! Het is echt een persoonlijk pad wat je bewandeld waardoor het niet voelt als het volgen van een training maar echt een proces wat voor iedereen anders is. Mijn grootste eye-opener is geweest dat ik successen kan behalen met kleine stapjes en zonder heel veel moeite. Echt super leuk om het zien dat het voor het gezin ook niet veel moeite kost. De geroosterde kikkererwten werden tot mijn verbazing zelfs positief ontvangen 🙂 Mijn mindset en gewoontes veranderen met de dag en mijn lijf verandert mee! Op de weegschaal zelfs -3 kilo. Heel blij dat ik deze stap gezet heb en hiermee door ga!

Monique

Stop met uitstellen, stop met diëten en
verander je leefstijl én mindset.

Het #SpiceUPyourlife coach-programma:

Wat krijg je allemaal?

8 online modules vól video's

>50 korte online video's vol hapklare kennis over voeding, planning, structuur, persoonlijk leiderschap én mindset.

Stappenplan

Het 6- stappenplan om jouw eetpatroon voedzamer te maken inclusief boodschappenlijsten.

6 maanden lang een lijntje met mij

Samen gaan we groeien en ontwikkelen!
We zien elkaar tijdens de 6 persoonlijke live-online sessies, de 2 thema live-online sessies en we hebben contact via whatsapp waar jij dagelijks je vragen aan me kunt stellen.

Live- online sessies

Gedurende het programma ben ik jouw persoonlijke enthousiaste cheerleader. We spreken elkaar elke maand online live in de persoonlijke sessies. Tussendoor kan jij je vragen stellen via what's app. Ook zien we elkaar tijdens de online-live thema sessies met een groepje deelnemers.

Een jaar lang toegang tot Spice UP your life Academy

Je ontvangt 12 maanden toegang tot het online platform boordevol video's, tips, oefeningen, reflecties én de mini-cursus etiketten lezen en begrijpen.

Dus je hebt alle tijd om in je éigen tempo het programma te doorlopen.

Samenvattend:

Schrijf jij je vóór 22 september in?
Dan ontvang jij deze bonussen!

Bonus 1

Gratis cursus ademwerk

Als werkende moeder voel jij regelmatig stress en wellicht ook wel overweldigd. Door de drukte kom je weinig toe aan jezelf. De tijd schiet aan je voorbij. Misschien heb je al eens over ademwerk gehoord. Zou dit jou kunnen helpen? Ik weet zeker van wel!

In de cursus ‘breathwork voor Beginners” leer jij de theorie achter ademwerk en ga jij direct aan de slag met de praktische oefeningen in deze cursus. Meer informatie vind je hier.

Bonus 2

Share & Support groepje

Wij gaan de motivatie keihard aanslingeren door in de eerste week dagelijks 15 minuutjes te videobellen met elkaar. Even inchecken, vragen beantwoorden, tips delen met elkaar etc. Dit geeft jou dé boost om super fijn te starten in het programma. 

Bonus 3

Korting

Als jij voor 22 september instapt in het Spice UP your life programma dan betaal jij geen € 564,- maar € 499,-! 

Claim deze korting en alle andere bonussen voor 22 september door op de “ja, doe mee knop” te klikken. 

Aan het einde van het Spice UP your life programma heb je dit bereikt:

Zijn jouw snaaibuien verleden tijd.

Je weet je triggers en óók hoe je deze kunt voorkomen.

Je voelt je fit, energiek, ápetrots.

Je voelt je zálig in je lijf. Zonder enig moeite ben jij kilo's afgevallen. Je voelt je sterk omdat jij zelf de regie in handen hebt en houdt. Je laat dit niet meer los!

Boodschappen doe je met gemak.

Je gooit nooit meer iets klakkeloos in je mandje omdat je goed etiketten kunt lezen en begrijpen. Bovendien leer je structuren aan te brengen in jouw weekplanning.

Kies jij met gemak voor het allerlekkerste

Geen verboden producten, jezelf níets meer ontzeggen. Je kunt bewust kiezen én genieten.

Hiermee gaan we in de modules aan de slag:

We gaan starten! Je begint in deze eerste module met het bepalen van jouw doelen. Wat is jouw intentie voor het volgen van deze cursus? Wat wil je bereiken? En nog veel belangrijk, wáárom wil je je doel bereiken. Met behulp van leuke opdrachten ga je hiermee aan de slag.

De komende weken ga jij leren je eetpatroon voedzamer te maken. Hoe gaan we dit aanpakken, waarom is voedzaam eten zo belangrijk en welke stappen kan jij vandaag al maken? 

Hoe is jouw mindset bepalend voor jouw voedingskeuzes? Ik ga je leren hoe we worden beinvloed door de voedingsmiddelenindustrie, dieet industrie en alle voedingshypes. Kan je je slank denken? Ik denk van wel :-).

 

Over afvallen en aankomen wordt er zoveel gezegd en geschreven. Komen we aan van koolhydraten? Is na 20.00 uur ’s avonds slecht voor de lijn? Vallen we af van een gembershotje? Is calorieën tellen slim? Poehéé er zijn zoveel uitgesproken meningen over. Ik ga je meenemen in de grootste voedingshypes. Je leert de basis over afvallen en aankomen en je leert in deze module hoe jij gewicht verliest zónder mee te doen met deze hypes.  

Ook leer je de basiskennis over voeding. Hoe zit het nu echt met alle voedingsstoffen? Deze informatie vertel ik je in korte video’s en helpt jou de komende maanden bewustere keuzes te maken op het gebied van voeding. Dat is precies wat we willen leren! 

 • Afvallen en aankomen. Hoe werkt dat eigenlijk?
 • Dieetdoelen vs. gedragsdoelen.
 • Ontdek je eigen gewoontes. 
 • Herken je valkuilen.

Met regelmaat vraag ik aan je hoe jij je voelt. Hoe we ons écht voelen daar staan we niet zo vaak bij stil. Daar nemen we niet de tijd voor. Toch is het goed met regelmaat bij je zelf te ‘checken’ hoe het met je gaat. Het geeft je namelijk inzicht in wat jij nodig hebt. 

Ik vind het super belangrijk dat jij in staat ben om altijd – in welke supermarkt dan ook – bewuste keuzes te maken. In deze module zit een uitgebreide mini-cursus over het bekijken van verpakkingen en het leren & begrijpen van etiketten. Er gaat een wereld voor je open, dat weet ik zéker. Hoe kan jij beter letten op het eten van suiker, vezels en verzadigde vetten? Dit betekent niet dat jij nóóit meer iets minder voedzaams gaat eten. Zeker niet! Etiketten begrijpen stelt je in staat om bewust de keuze te maken, voor een voedzaam product of voor een minder voedzaamp product…

 • Eetwisselen. Wat is het en hoe doe je dat.
 • Aan de slag met eetwisselen: stap 1. Vezelrijke voeding
 • Kiezen voor jouw guilty pleasures (en die ook eten/ drinken).
 • Opdracht: jouw droomleven visualiseren. 

Kan jij voelen of je honger hebt, gevuld bent en/ of verzadigd bent? Ons lichaam geeft ons allerlei signalen vanuit ons honger & verzadigingssysteem maar – door tal van redenen – merken we die signalen niet tot nauwelijks meer op. In deze module leer je de eerste stappen naar intuitief eten. Je leert te herkennen wanneer jouw lichaam voeding nodig heeft en je gaat beter luisteren naar de signalen wanneer je lichaam gevuld is. 

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 2. Hoe kan jij je ontbijt, broodbeleg en lunch vervoedzamen?
 • Herkennen van de signalen vanuit je lijf. 
 • Emotie eten.
 • Hoe maak jij je week makkelijker? Aanbrengen van structuren en een betere planning.

Ik houd van slimme gewoontes. Ze lijken zo klein en wellicht ook onbelangrijk. Maar al die kleine slimme gewoontes geven een groots resultaat. Het mooie eraan is, het is blijvend resultaat. We gaan in deze module verder in op het ontwikkelen van slimme gewoontes. Ik geef je tal van inspiratie en ik laat me graag door jou inspireren!

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 3. VET belangrijk!
 • Slimme gewoontes.
 • Hoe gaat het zo halverwege het programma?
 • We gaan verder met het plannen van jouw ideale week. 

Slecht slapen en veel stress ervaren. We weten wel dat slaap en stress invloed heeft op ons voedingspatroon. Maar hoe zit dat écht? Waarom gaan we van stress meer eten, of minder voedzaam eten? Waarom is onze snaaidrang soms moeilijk onder controle te krijgen als we moe zijn.

En nog belangrijker wat kan je eraan doen?

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 4. Groen, groener, groenst!
 • De invloed van slaap op jouw leefstijl incl. verbetertips.
 • De invloed van stress op jouw leefstijl incl. verbetertips.
 • Het stemmetje in je hoofd; je innerlijke dialoog.
 • Eetwissel 4: groenten. 

Motivatie. Motivatie komt en gaat. Het is een gegeven dat er momenten in je leven zijn waarin je minder motivatie ervaart en andersom. Hoe werkt motivatie en hoe kun je dat beinvloeden? Daar gaan we het in deze module over hebben. 

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 5. Wat is slim tussendoor te eten?
 • Quiz time: de Spice UP your life QUIZ
 • Opdracht: nog beter leren te manifesteren

Ondertussen ben je al aardig goed in staat je niet meer te laten verleiden door alle voedingshypes, dieetgoeroes en mooie verpakkingen in de supermarkt. We gaan nog iets diepen in op een aantal voedingshypes en producten die door de voedingsmiddelen industrie als ‘gezond’ worden bestempeld. Dit stelt je in staat zelf producten te beoordelen. Dit is precies het doel van het hele programma; jou in staat stellen zélf bewuste keuzes te maken.

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 6. Makkelijk maar toch ook gezond?
 • Een avondritueel
 • Een ochtendritueel
 • Verwachtingen over jezelf. 

In deze laatste module ontvang jij alle tools om ook ná het Spice UP your life programma door te pakken. Je hebt in 3 maanden een super belangrijke basis gelegd. Je weet ook dat het héél belangrijk is stap voor stap veranderingen door te voeren. Elke dag een stapje te nemen i.p.v. in 1 x een hele grote stap. Hoe blijf je dit omarmen ook na het programma? Ik heb een mooie motivatie speech voor jou klaar staan!

 • Blijf eetwisselen
 • Jouw masterplan voor na het Spice UP your life programma.
 • Opdracht: brieven aan jezelf. 

Wat het #SpiceUPyourlife coach- programma zo uniek maakt:

12
13
14
15
Een titel toevoegen (25)

Het is géén dieet.

We gaan stap voor stap jouw eetpatroon voedzamer maken. Met de nadruk op ‘stap voor stap’, je hoeft dus niet vanaf maandag alles goed te doen. Ook leer ik je anders tegen voeding aan kijken. We gaan voeding niet meer “goed” of “fout” bestempelen maar we kijken naar voedzame en minder voedzame voeding. We sluiten niets uit, wél maken we bewustere keuzes.

Nieuw gedrag

We richten ons niet op dieetdoelen maar op gedragsdoelen. Dus geen focus op zo min mogelijk eten, maar focus op voedzaam eten. Niet “zo snel mogelijk” maar “langzaam maar zeker”. We evalueren niet door elke keer op de weegschaal te staan, we evalueren door het bekijken van je gedrag. En iedere dag dat het nieuwe gedrag lukt, is fantastisch en vieren we met elkaar! Als het gedrag lukt, komt het gewicht vanzelf. 

Je bent niet alleen.

Een online training bóórdevol video’s gecombineerd met groepscoaching én een whatsapp community. Jouw voedzame eetpatroon en leefstijl ontwikkelen doen we samen, samen groeien en bloeien.

Een slanke mindset

Denk jij in oplossingen of denk jij in problemen? Durf jij goed voor jezelf te zorgen? Durf jij jezelf op 1 te zetten? Wijs je naar een ander, je omgeving, je verleden, situaties in het heden of neem je zelf de volledige verantwoordelijkheid? Elke dag maak jij, bewust en/of onbewust, deze keuzes elke dag opnieuw. En weet je wat er zo mooi hieraan is? Het proces vindt zich volledig plaats in je hoofd. En dit is prieces wat jij gaat leren; een slanke mindset.

Zelf je agenda bepalen

Planning is een héél belangrijk onderdeel in een gezonde leefstijl. Dit aspect wordt in vele programma’s overgeslagen of minimaal toegelicht. Wist je dat leven in de ‘waan van de dag’ een veroorzaker is van eetbuien? Ik merk in de praktijk dat veel vrouwen ‘snaaien’ niet omdat ze honger hebben maar omdat ze zich laten leiden door de ‘waan van de dag’. Het voel alsof je geen moment voor jezelf hebt. Je bent moe, geirriteerd of gefrustreerd. Je gaat suikerrijk snacken als afleiding, beloning of voor ‘snelle energie’. In het Spice UP your life programma staan tal van video’s vol tips over met gemak boodschappen doen, plannen van je maaltijden, plannen van ontspanning, beweging etc. Jij leert de regie te pakken over jouw tijd! 

Wie ben ik?

Hi, ik ben Willemiek!

10 jaar geleden begon mijn ontdekkingstocht in de wereld van voeding, getriggerd door de geboorte van mijn zoon. Na mijn bevalling wilde ik me snel weer fitter, energieker en blijer voelen. En ik wilde mijn zoontje, Mick, ook de juiste voeding voorschotelen. In de afgelopen 10 jaar is dit mijn ware passie geworden. Gezonde voeding én het behalen en behouden van een gezond gewicht. 

Inmiddels werk ik alweer 2+ jaar als zelfstandig voeding en mindsetcoach en heb ik tientallen werkende moeders mogen helpen naar een voedzamer eetpatroon waardoor afvallen eigenlijk ‘vanzelf’ ging. 

“Goed voor jezelf zorgen”…. is zo belangrijk! Dit is – in mijn ogen – dé basis voor een gezonde leefstijl.
Het is dus ook mijn missie om zoveel mogelijk werkende moeders te activeren ‘goed voor zichzelf te zorgen’

Klaar voor deze stap? Dan nodig ik je uit om je aan te melden voor het #SpiceUPyourlife programma: “Creeer in 3 maanden je eigen gezonde leefstijl, zónder verboden producten, zónder veel sporten en úren in de keuken staan. 

 

"Als moeder en ondernemer begrijp ik heel goed dat een gezonde leefstijl vooral niet ingewikkeld moet zijn én moet passen bij jouw leven."

Zo werkt het Spice UP your life programma:

Het is een online programma bestaande uit videomodules, opdrachten,  live-online 1-op-1 coaching en live-online thema-sessies.

Stap 1. Zodra je op de knop ‘koop’ drukt en de betaling is afgerond, ontvang jij diverse emails van mij. Je ontvangt de factuur, inloggegevens voor de Spice UP your life Academy en de link voor alle live-online coachsessies. 

Stap 2. Als je een wachtwoord hebt aangemaakt kan jij beginnen aan de modules van het Spice UP your live programma. Het programma heeft 8 modules en zijn gemaakt om in volgorde te kijken. Start even bij de module ‘je bent er!’ zodat je weet hoe het werkt en volg daarna vooral je eigen intuitie en kies je eigen manier om het programma te volgen. 

Stap 3. We stemmen samen af wanneer de 1-op-1 live-online sessies zullen plaats vinden én je ontvangt van mij de data van de live-online thema sessies. De thema sessies zullen vooral in de avonden plaats vinden omdat dit – in het algemeen – voor de werkende moeders het meest geschikte moment zijn. Kan je er een keer niet bij zijn? Geen enkel probleem. Van elke thema-sessie komt de reply in de online omgeving te staan en kan je dus terugkijken! 

 

 

Herken jij jezelf hierin?

Dan is #SpiceUPyourlife perfect voor je.

Hét coach-programma waarin jij een ‘basis’ ontwikkelt waar jij de rest van je gaat genieten. Voedzaam eten, énorm genieten van de minder voedzame producten, een slanke mindset, rust in jouw week…je leert het allemaal! 

Ik geef je ál mijn kennis, deel al mijn tips en ik kan niet wachten om met elkaar te starten. Samen groeien en bloeien. ♥

Ja, ik doe mee!

#SpiceUPyourlife coach- programma

Waarde:

 • Toegang tot ál mijn kennis op een professional platform. Waarde: € 300,-.
 • 6 x persoonlijke coach-sessies. Waarde: € 600,-
 • Dagelijkse whatsapp support. Waarde: € 1.000,-
 • 2 workshops van professionele coaches. Waarde € 300,-

Totale waarde: € 2.200,-

Investering:

€ 499,- *

Jachtrust 23 2342 CG Oegstgeest
06 - 11 48 70 37