Hi, wat leuk dat je deze pagina leest!

Hi, ik ben Willemiek!

Ik ben gek op het ‘goede leven’ met mijn jongensgezin, mijn bedrijf, familie en vrienden. Hard werken is met met de paplepel ingegoten. Als kind uit een ondernemersgezin in de bollenstreek werd ik vroeg zelfstandig en ontwikkelde ik een sterke werk ethiek. Niets mis mee! 🙂

In 2020 gooide ik het roer om. Na meer dan 12 jaar als accountmanager in de mediabranche te hebben gewerkt, liep ik vast. Mijn werk kostte me veel energie en ik verlangde naar meer rust. Ik nam de moeilijke beslissing om te stoppen met werken en mezelf de tijd en ruimte te gunnen om mijn nieuwe weg te vinden.Mijn werk kostte me een hoop energie en ik verlangde naar ‘langzame tijd’. Tijd die ik nodig had om mijn nieuwe weg te vinden. Ik stopte met werken en gunde mezelf tijd en rust.

Al snel wist ik welke richting ik op wilde. Voedzame voeding en een gezonde leefstijl waren al jarenlang mijn passie. Als hardwerkende moeder vind ik het belangrijk goed voor mezelf te zorgen, zodat ik ook goed voor mijn gezin kan zorgen. Ik ging weer studeren, heerlijk om weer nieuwe dingen te leren.

Frustratie, ontevredenheid én onzekerheid veranderde in leergierigheid, creativiteit en actie. 

In september 2021 schreef ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel. Doodeng vond ik dat! Maar soms voel je gewoon: “dit heb ik te doen”. 

Mijn grootste doel is werkende moeder helpen beter voor zichzelf te zorgen. Niet met een dieet of een streng sportregime maar met persoonlijk leiderschap en zelfliefde. Als jij beter voor jezelf zorgt kan jij moeiloos en vol energie genieten van elke dag. Je voelt je sterk, fit en vooral apetrots op jezelf. 

Hoe dit je dit doet is voor elke vrouw anders. Het is super belangrijk een vorm te vinden die past bij jouw leven, jouw wensen en op jouw tempo. En dat is precies wat ik je leer in het Spice UP your life coach- programma. ♥

-x- Willemiek

Als je me zou kennen, dan zou je weten dat ik....