OVER MIJ

Bruisen van de energie, dat is mijn drive!

Ik ben Willemiek: getrouwd met Glen, moeder van 2 superleuke jongens Mick (11) en Sep (9). Gediplomeerd voedingscoach en leefstijlcoach, spreker en organisator van vitaliteitsworkshops in het bedrijfsleven. 

Het is mijn passie om je een andere kijk op afvallen te geven. We denken nog steeds langdurig af te vallen door een tijdje minder te eten of even ‘streng’ te doen. Maar zo ontstaat juist de welbekende jojo en kom je door de jaren heen juist alleen maar aan in plaats van dat je daadwerkelijk afvalt. 

In mijn tienerjaren heb ik vrijwel elk dieet wel een keertje geprobeerd. Toen ik was bevallen van Mick was ik op mijn zwaarst ooit. Wat ik ook probeerde (weinig eten, geen suiker, een sapjeskuur), iedere poging eindigde in teleurstelling en frustratie. Dit werkte niet. Ik was het nare gevoel over mezelf zat, ik was de frustratie zat en ik was die overtollige kilo’s zat. 

Het moest anders. Voor mezelf want ik wilde me heel graag energiek en fit voelen én voor mijn kersverse gezin. 

Lekker in je lijf komen, meer energie ervaren. Het komt niet vanzelf, daar mag je iets voor doen. Maar niet op de manier waarop je het gewend bent. 

Je kilo’s afvallen en ook niet meer aankomen, vraagt een andere strategie dan een dieet. Een dieet is een tijdelijke aanpak met een tijdelijk resultaat.

Het is kennis over voeding maar vooral de inzichten over jouw eetgedrag gecombineerd die ervoor zorgen dat jij jouw fijne gewicht kunt behalen en behouden. Op een fijne, ontspannen én gezonde manier. 

Zodat jij je waanzinnig lekker voelt in je lijf en je bruist van je energie. 

En dat is precies wat ik deed om lekker in mijn lijf te komen. Ik verloor mijn overtollige kilo’s op een ontspannen manier, een manier die bij mij past. Mijn gewicht is nu meer dan 10 jaar stabiel zónder enige moeite. Ik ben waanzinnig blij dat ik nooit meer hoeft te diëten en goed in m’n vel zit. En nu mijn jongens wat ouder zijn, zie ik dat ook zij heel goed gaan op de gezonde basis in ons gezin. En dat is precies wat ik jou ook gun. 

 

Willemiek

OVER JOU

Ik heb geen one-size-fits all oplossing. Ik geloof niet in standaard stappenplannen of  dieet achtige truukjes. Als ik je coach, coach ik joú. Ofwel persoonlijke coaching en een op maat gemaakt plan, die bij jou, jouw wensen én jouw gezin past. 

Ik werk graag samen met vrouwen die open staan om te leren en zín hebben om nieuwe inzichten te leren en toe te passen. 

Jij droomt van meer energie, je fit voelen én die kilo’s nu echt, écht voor altijd verliezen. Je geen zorgen meer maken wat de weegschaal aangeeft. Je niet meer onzeker voelen in je kleding. Maar vooral vrijheid ervaren. Vrijheid in je doen en laten, in je kledingkeuze maar vooral ook vrijheid ervaring in je voedingspatroon. Geen strenge regels meer én geen snoepbuien meer.  Dit is wat je wilt!

DIT IS WAT IK DOE