Op maandag 17 april 2023 starten we | schrijf je nu in voor het EARLY BIRD tarief!

Hoe je met voedzamer eten jouw streefgewicht kan bereiken
zónder dieten, jojo-en én zelfkritiek.

Het #spiceUPyourlife programma:

Creëer in 3 maanden je eigen gezonde leefstijl, zonder verboden producten, veel sporten en úren in de keuken staan.

New Website Blue Mockup Instagram - Laptop (4)

#SpiceUPyourlife is een online cursus gecombineerd met coaching. De cursus bevat meer dan 50 video’s vól concrete tips, boodschappenlijsten, een werkboek en 6 live Q&A’s. Zo heb jij álle tools in handen om een gezonde leefstijl te ontwikkelen + blijvend én gezond af te vallen.  

Ben jij klaar om met de juiste kennis, een dosis zelfliefde én persoonlijk leiderschap jouw gezonde leefstijl te ontwikkelen? Een leefstijl die past bij jouw leven en jouw wensen? Voor nu en in de toekomst?

Hup dat knop je om. Herkenbaar?

Zwemles, gymtassen, broodtrommels, kadootjes voor partijtjes, brengen & halen voor sportclubjes, uit werk sjezen naar de supermarkt, ondertussen bedenken wat jullie gaan eten en wat je daarvoor in huis moet halen....

Je knippert met je ogen en je week is weer voorbij. De tijd glipt door de vingers. Waar blijft de tijd? En wáár is de tijd voor jezelf? Je had het weekend nog wel voorgenomen het anders te doen maar voor je het weet is de week al weer voorbij en is het van ‘veranderen’ niets gekomen. 

De combinatie van gezin en werk, is druk. 

Als werkende moeder voelen we ons vaak druk, ook wel gehaast en geleefd. Je ervaart weinig tijd en energie. Er zijn daardoor patronen ontstaan waar je eigenlijk niet zo blij mee bent. Je zou meer aandacht willen besteden aan gezonde voeding zodat jij je iets energieker gaat voelen. En het liefst ook wat kilo’s afvallen. Ook wil je het goede voorbeeld zijn voor je kids. Een beetje meer beweging en/ of ontspanning zou ook wel fijn zijn….

Ben jij klaar met deze ongezonde patronen?


“Elke maandag bedacht ik me ‘nu ga ik weer streng doen’. Of na een vakantie drong ik mezelf allerlei eetregels op. Dat lukte voor even, dan voelde ik me super sterk, krachtig en fit…. Ik blaakte even van de zelfvertrouwen en was trots op mezelf. 
Maar op een gegeven moment was ik mijn oplegde regels zat en liet ik het weer los. Om vervolgens weer te balen van mezelf dat ik het wéér niet had volgehouden”

Hoogstwaarschijnlijk heb je ervaring met dieten. Of probeer je regelmatig ‘weer even streng’ te doen. Misschien heb je verschillende dieten, veranderingen, voedingsregels geprobeerd maar lukt het je maar niet om het vol te houden.

Wil je meer reviews lezen? Lees dan verder!

ARGH!!!
Loop jij hier ook tegen aan?
#herkenbaar

Ik leer je een ándere aanpak

Jouw strenge restricties, je eetregels, je dieetgedachten…we gooien ze allemaal overboord. Je gaat inzien dat deze regels helemaal niet zo behulpzaam zijn en je eigenlijk enorm dwars zitten. 

Je gaat leren in 6 stappen jouw basis eetpatroon voedzamer te maken. Dit mag je doen op eigen tempo en naar eigen wensen. Door voedzamer te eten ervaar je minder pieken in je bloedsuikerspiegel en ga je minder snaaien. Super gunstig, als jij wilt afvallen.

Je favoriete guilty pleasure ga je je niet meer verbieden maar íntens van genieten. 

In plaats van dat het ontwikkelen van een gezonde leefstijl als iets ingewikkelds of lastigs te zien, zie jij jouw gezonde leefstijl als een te gekke uitdaging en ervaar je dat persoonlijke groei fantastisch is. Je voelt je sterker, krachtiger en je bent apetrots op jezelf

Als werkende moeder heb je veel ballen hoog te houden. Welke ballen blijf je hooghouden en welke ballen laat je (bewust) vallen? Je gaat kiezen wat voor jou belangrijk is. 

Het hele gezin profiteert mee! Ze zien een stralende en krachtige moeder. Ook leren ze wat een gezonde leefstijl inhoudt en je geeft ze de gezonde basis mee voor hun toekomst. 

Wat zeggen deelnemers over het Spice UP your life programma:

Ik zou iedere werkende moeder het Spice UP your life programma aanraden omdat jij Willemiek zo super enthousiast en helder weet over te brengen welke kijk jij hebt op een gezonde leefstijl. Dat alles zo mooi samen komt in je programma. Mooie thema's en fijne extra's zoals de eetwissels, kennis in video's, inspiratie van boeken en bovendien hele duidelijke werkboeken. 

Esther

De keuze maken om aan het programma deel te nemen voelde bij mij al heel goed. Nog voordat we begonnen waren had ik het gevoel goed bezig te zijn 😉 Dit gevoel is alleen maar versterkt. Het voelt zo goed om iets voor jezelf te doen. En dan niet een actieve bezigheid maar bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb geleerd dat je mindset eigenlijk alles in je leven bepaald. In dit proces ben ik gestapt en ga ik doorzetten! Het is echt een persoonlijk pad wat je bewandeld waardoor het niet voelt als het volgen van een training maar echt een proces wat voor iedereen anders is. Mijn grootste eye-opener is geweest dat ik successen kan behalen met kleine stapjes en zonder heel veel moeite. Echt super leuk om het zien dat het voor het gezin ook niet veel moeite kost. De geroosterde kikkererwten werden tot mijn verbazing zelfs positief ontvangen 🙂 Mijn mindset en gewoontes veranderen met de dag en mijn lijf verandert mee! Op de weegschaal zelfs -3 kilo. Heel blij dat ik deze stap gezet heb en hiermee door ga!

Monique

Stop met uitstellen, stop met diëten en
verander je leefstijl én mindset.

Cursus #SpiceUPyourlife

New Website Blue Mockup Instagram - Laptop (4)

8 online modules vól video's

>50 korte online video's vol hapklare kennis over voeding, planning, structuur, persoonlijk leiderschap én mindset.

Stappenplan

Het 6- stappenplan om jouw eetpatroon voedzamer te maken inclusief boodschappenlijsten.

3 maanden lang een lijntje met mij

Samen gaan we groeien en ontwikkelen!
We zien elkaar elke 2 weken tijdens de live sessies. Tijdens deze sessies deel ik maar ook de andere deelnemers tips en inspireren we elkaar. Ook is er een whatsapp community met de groep en ik ben daarin ook aanwezig.

6 live Q&A's

Elke 2 weken zien we elkaar online live! Tijdens deze sessies gaan we met elkaar in gesprek, we steunen elkaar, we delen tips, je kunt je vragen stellen en ik deel al mijn kennis met jullie.

Whatsapp community

In deze community zijn we actief als deelnemende groep. We delen tips, inspiratie en motiveren we elkaar!

6 maanden toegang

Je ontvangt 6 maanden toegang tot het online platform. Dus je hebt alle tijd om in je éigen tempo het programma te doorlopen.


Aan het eind van het Spice UP your life programma heb je dit bereikt:

Zijn jouw snaaibuien verleden tijd.

Je weet je triggers en óók hoe je deze kunt voorkomen.

Je voelt je fit, energiek, ápetrots.

Je voelt je zálig in je lijf. Zonder enig moeite ben jij kilo's afgevallen. Je voelt je sterk omdat jij zelf de regie in handen hebt en houdt. Je laat dit niet meer los!

Boodschappen doe je met gemak.

Je gooit nooit meer iets klakkeloos in je mandje omdat je goed etiketten kunt lezen en begrijpen. Bovendien leer je structuren aan te brengen in jouw weekplanning.

Kies jij met gemak voor het allerlekkerste

Geen verboden producten, jezelf níets meer ontzeggen. Je kunt bewust kiezen én genieten.

Hiermee gaan we in de modules aan de slag:

We gaan starten! Je begint in deze eerste module met het bepalen van jouw doelen. Wat is jouw intentie voor het volgen van deze cursus? Wat wil je bereiken? En nog veel belangrijk, wáárom wil je je doel bereiken. Met behulp van leuke opdrachten ga je hiermee aan de slag.

De komende weken ga jij leren je eetpatroon voedzamer te maken. Hoe gaan we dit aanpakken, waarom is voedzaam eten zo belangrijk en welke stappen kan jij vandaag al maken? 

Hoe is jouw mindset bepalend voor jouw voedingskeuzes? Ik ga je leren hoe we worden beinvloed door de voedingsmiddelenindustrie, dieet industrie en alle voedingshypes. Kan je je slank denken? Ik denk van wel :-).

 

Over afvallen en aankomen wordt er zoveel gezegd en geschreven. Komen we aan van koolhydraten? Is na 20.00 uur ’s avonds slecht voor de lijn? Vallen we af van een gembershotje? Is calorieën tellen slim? Poehéé er zijn zoveel uitgesproken meningen over. Ik ga je meenemen in de grootste voedingshypes. Je leert de basis over afvallen en aankomen en je leert in deze module hoe jij gewicht verliest zónder mee te doen met deze hypes.  

Ook leer je de basiskennis over voeding. Hoe zit het nu echt met alle voedingsstoffen? Deze informatie vertel ik je in korte video’s en helpt jou de komende maanden bewustere keuzes te maken op het gebied van voeding. Dat is precies wat we willen leren! 

 • Afvallen en aankomen. Hoe werkt dat eigenlijk?
 • Dieetdoelen vs. gedragsdoelen.
 • Ontdek je eigen gewoontes. 
 • Herken je valkuilen.

Met regelmaat vraag ik aan je hoe jij je voelt. Hoe we ons écht voelen daar staan we niet zo vaak bij stil. Daar nemen we niet de tijd voor. Toch is het goed met regelmaat bij je zelf te ‘checken’ hoe het met je gaat. Het geeft je namelijk inzicht in wat jij nodig hebt. 

Ik vind het super belangrijk dat jij in staat ben om altijd – in welke supermarkt dan ook – bewuste keuzes te maken. In deze module zit een uitgebreide mini-cursus over het bekijken van verpakkingen en het leren & begrijpen van etiketten. Er gaat een wereld voor je open, dat weet ik zéker. Hoe kan jij beter letten op het eten van suiker, vezels en verzadigde vetten? Dit betekent niet dat jij nóóit meer iets minder voedzaams gaat eten. Zeker niet! Etiketten begrijpen stelt je in staat om bewust de keuze te maken, voor een voedzaam product of voor een minder voedzaamp product…

 • Eetwisselen. Wat is het en hoe doe je dat.
 • Aan de slag met eetwisselen: stap 1. Vezelrijke voeding
 • Kiezen voor jouw guilty pleasures (en die ook eten/ drinken).
 • Opdracht: jouw droomleven visualiseren. 

Kan jij voelen of je honger hebt, gevuld bent en/ of verzadigd bent? Ons lichaam geeft ons allerlei signalen vanuit ons honger & verzadigingssysteem maar – door tal van redenen – merken we die signalen niet tot nauwelijks meer op. In deze module leer je de eerste stappen naar intuitief eten. Je leert te herkennen wanneer jouw lichaam voeding nodig heeft en je gaat beter luisteren naar de signalen wanneer je lichaam gevuld is. 

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 2. Hoe kan jij je ontbijt, broodbeleg en lunch vervoedzamen?
 • Herkennen van de signalen vanuit je lijf. 
 • Emotie eten.
 • Hoe maak jij je week makkelijker? Aanbrengen van structuren en een betere planning.

Ik houd van slimme gewoontes. Ze lijken zo klein en wellicht ook onbelangrijk. Maar al die kleine slimme gewoontes geven een groots resultaat. Het mooie eraan is, het is blijvend resultaat. We gaan in deze module verder in op het ontwikkelen van slimme gewoontes. Ik geef je tal van inspiratie en ik laat me graag door jou inspireren!

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 3. VET belangrijk!
 • Slimme gewoontes.
 • Hoe gaat het zo halverwege het programma?
 • We gaan verder met het plannen van jouw ideale week. 

Slecht slapen en veel stress ervaren. We weten wel dat slaap en stress invloed heeft op ons voedingspatroon. Maar hoe zit dat écht? Waarom gaan we van stress meer eten, of minder voedzaam eten? Waarom is onze snaaidrang soms moeilijk onder controle te krijgen als we moe zijn.

En nog belangrijker wat kan je eraan doen?

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 4. Groen, groener, groenst!
 • De invloed van slaap op jouw leefstijl incl. verbetertips.
 • De invloed van stress op jouw leefstijl incl. verbetertips.
 • Het stemmetje in je hoofd; je innerlijke dialoog.
 • Eetwissel 4: groenten. 

Motivatie. Motivatie komt en gaat. Het is een gegeven dat er momenten in je leven zijn waarin je minder motivatie ervaart en andersom. Hoe werkt motivatie en hoe kun je dat beinvloeden? Daar gaan we het in deze module over hebben. 

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 5. Wat is slim tussendoor te eten?
 • Quiz time: de Spice UP your life QUIZ
 • Opdracht: nog beter leren te manifesteren

Ondertussen ben je al aardig goed in staat je niet meer te laten verleiden door alle voedingshypes, dieetgoeroes en mooie verpakkingen in de supermarkt. We gaan nog iets diepen in op een aantal voedingshypes en producten die door de voedingsmiddelen industrie als ‘gezond’ worden bestempeld. Dit stelt je in staat zelf producten te beoordelen. Dit is precies het doel van het hele programma; jou in staat stellen zélf bewuste keuzes te maken.

 • Aan de slag met eetwisselen: stap 6. Makkelijk maar toch ook gezond?
 • Een avondritueel
 • Een ochtendritueel
 • Verwachtingen over jezelf. 

In deze laatste module ontvang jij alle tools om ook ná het Spice UP your life programma door te pakken. Je hebt in 3 maanden een super belangrijke basis gelegd. Je weet ook dat het héél belangrijk is stap voor stap veranderingen door te voeren. Elke dag een stapje te nemen i.p.v. in 1 x een hele grote stap. Hoe blijf je dit omarmen ook na het programma? Ik heb een mooie motivatie speech voor jou klaar staan!

 • Blijf eetwisselen
 • Jouw masterplan voor na het Spice UP your life programma.
 • Opdracht: brieven aan jezelf. 

Het meest waardevol was voor mij de content rondom, eetwissels, etiketten lezen en begrijpen, planning en echt ingaan op je mindset rondom eten en hoe je in je vel zit. Het onderdeel ochtend-en avondritueel hebben mij heel erg geholpen om lekker aan de dag te beginnen en rustig de dag af te sluiten. Hierdoor al iets beter slaap, opsta met meer energie waardoor kleine stapjes en goede keuze maken mij makkelijker afgaan. Een leukere moeder ben met meer geduld en meer rust en balans in huis.

Miranda

Mijn doel was niet om af te vallen. Ik ben het programma gaan volgen om alle vaste patronen in ons gezin met 2 pubers weer eens onder de loep te nemen en mogelijk aan te passen, veranderen of juist mijzelf te complimenteren over wat ik zoal al doe met voeding, planning en in eigen regie. 

De basis is opnieuw gezet. Ik vind het een hele fijn gedachte dat dit de basis is waar we de komende jaren van kunnen genieten. Het programma is echt een aanrader voor vrouwen die worstelen met alle ballen hoog houden en zich ook tevreden willen voelen met zichzelf. Meerdere aspecten worden in het programma zo goed behandeld; van voedzame voeding, tot rust nemen, tot vieren van mooie momenten, tot stimuleren van planning. Super fijn programma!

Ilona

Wat de cursus #SpiceUPyourlife zo uniek maakt:

12
13
14
15
Een titel toevoegen (25)

Het is géén dieet.

We gaan stap voor stap jouw eetpatroon voedzamer maken. Met de nadruk op ‘stap voor stap’, je hoeft dus niet vanaf maandag alles goed te doen. Ook leer ik je anders tegen voeding aan kijken. We gaan voeding niet meer “goed” of “fout” bestempelen maar we kijken naar voedzame en minder voedzame voeding. We sluiten niets uit, wél maken we bewustere keuzes.

Nieuw gedrag

We richten ons niet op dieetdoelen maar op gedragsdoelen. Dus geen focus op zo min mogelijk eten, maar focus op voedzaam eten. Niet “zo snel mogelijk” maar “langzaam maar zeker”. We evalueren niet door elke keer op de weegschaal te staan, we evalueren door het bekijken van je gedrag. En iedere dag dat het nieuwe gedrag lukt, is fantastisch en vieren we met elkaar! Als het gedrag lukt, komt het gewicht vanzelf. 

Je bent niet alleen.

Een online training bóórdevol video’s gecombineerd met groepscoaching én een whatsapp community. 
Jouw gezonde leefstijl ontwikkelen doen we samen, we groeien samen. 

Een slanke mindset

Denk jij in oplossingen of denk jij in problemen? Durf jij goed voor jezelf te zorgen? Durf jij jezelf op 1 te zetten? 
Wijs je naar een ander, je omgeving, je verleden, situaties in het heden of neem je zelf de volledige verantwoordelijkheid? Elke dag maak jij, bewust of onbewust, deze keuzes elke dag opnieuw. En weet wat zo mooi hieraan is? Het proces vindt zich volledig plaats in je hoofd. En dit is precies wat jij gaat leren; een slanke mindset.

Zelf je agenda bepalen

Planning is een héél belangrijk onderdeel in een gezonde leefstijl. Dit aspect wordt in vele programma’s overgeslagen of minimaal toegelicht. Wist je dat leven in de ‘waan van de dag’ een veroorzaker is van eetbuien? Ik merk in de praktijk dat veel vrouwen ‘snaaien’ niet omdat ze honger hebben maar omdat ze zich laten leiden door de ‘waan van de dag’. Het voel alsof je geen moment voor jezelf hebt. Je bent moe, geirriteerd of gefrustreerd. Je gaat suikerrijk snacken als afleiding, beloning of voor ‘snelle energie’. In het Spice UP your life programma staan tal van video’s vol tips over met gemak boodschappen doen, plannen van je maaltijden, plannen van ontspanning, beweging etc. Jij leert de regie te pakken over jouw tijd! 

Wie ben ik?

Hi, ik ben Willemiek!

10 jaar geleden begon mijn ontdekkingstocht in de wereld van voeding, getriggerd door de geboorte van mijn zoon. Na mijn bevalling wilde ik me snel weer fitter, energieker en blijer voelen. En ik wilde mijn zoontje, Mick, ook de juiste voeding voorschotelen. In de afgelopen 10 jaar is dit mijn ware passie geworden. Gezonde voeding én het behalen en behouden van een gezond gewicht. 

Inmiddels werk ik alweer 2+ jaar als zelfstandig voeding en mindsetcoach en heb ik tientallen werkende moeders mogen helpen naar een voedzamer eetpatroon waardoor afvallen eigenlijk ‘vanzelf’ ging. 

“Goed voor jezelf zorgen”…. is zo belangrijk! Dit is – in mijn ogen – dé basis voor een gezonde leefstijl.
Het is dus ook mijn missie om zoveel mogelijk werkende moeders te activeren ‘goed voor zichzelf te zorgen’

Klaar voor deze stap? Dan nodig ik je uit om je aan te melden voor het #SpiceUPyourlife programma: “Creeer in 3 maanden je eigen gezonde leefstijl, zónder verboden producten, zónder veel sporten en úren in de keuken staan. 

 

"Als moeder en ondernemer begrijp ik heel goed dat een gezonde leefstijl vooral niet ingewikkeld moet zijn én moet passen bij jouw leven."

Zo werkt de cursus:

Het is een online programma bestaande uit videomodules, opdrachten, een whatsapp community en live online Q&A’s.

Stap 1. Zodra je op de knop ‘koop’ drukt, heb jij een ticket voor de Spice UP your life cursus. De cursus start op maandag 17 april 2023. Je ontvangt diverse emails met o.a. de factuur, inloggevens voor de online omgeving en de link voor alle Q&A’s.

Stap 2. Op maandag 17 april ontvang jij toegang tot het online leeromgeving en ga jij zelfstandig, op eigen tempo, aan de slag met de modules. 

Stap 3. De Q&A’s vinden plaats op maandagavond 20.00 uur. Tijdens deze Q&A’s geef ik jullie extra begeleiding, advies en input. Je leert de mede-cursisten kennen en kunt extra vragen stellen. Kan je niet bij de live sessie aanwezig zijn, dan kan je ze later terug kijken.

Data voor de live Q&A’s: 17 april, 8 mei, 22 mei, 5  juni, 19 juni, 3 juli ’23.

 

Herken jij jezelf hierin?

Dan is #SpiceUPyourlife perfect voor je.

Ja, ik doe mee!

#SpiceUPyourlife

€ 499,-

Dé cursus waarin jij een ‘basis’ ontwikkelt waar jij de rest van je gaat genieten. Voedzaam eten, énorm genieten van de minder voedzame producten, een slanke mindset, rust in jouw week…je leert het allemaal! 

Ik geef je ál mijn kennis, deel al mijn tips en ik kan niet wachten om met elkaar te starten. Samen groeien. Als je nu je ticket koopt maak jij kans op de bonus!

Jachtrust 23 2342 CG Oegstgeest
06 - 11 48 70 37