Dit is geen super skinny recept maar wél een overheerlijk recept. Én in 15 minuten op tafel
Ingredienten voor 4 personen:
500 gram ravioli funghi
2 teentjes knoflook
3-4 tl truffelsalsa
Peper en zout
1 ui
225 light kookroom
40 gr parmezaan
Olijfolie
Rucola
Begin met het pellen van de ui en snipper de uit fijn. Hak ook meteen de knoflook fijn. Fruit dit aan in wat olijfolie tot je een glanzend laagje krijgt.
Kook in de tussentijd de ravioli gaar zoals op de verpakking staat. Vaak is dit in een paar minuutjes gedaan.
Voeg de truffelsalsa en de room bij de uiten. Laat de room iets inkoken.
Breng de truffelsaus op smaak met wat peper en zout. Voeg de ravioli toe en schep het geheel goed om.
Verdeel de truffelpasta over de borden. Garneer ieder bord met parmezaan en rucola. Serveer meteen.
Eet smakelijk!
Vragen of een sessie boeken? Stuur me een berichtje!