Leer etiketten lezen én begrijpen
"Bye bye snack- attacks"

Zo ben je áltijd in staat een bewuste keuze te maken, in welke supermarkt ook!

Word je zoete drang én je gewicht 
de baas door etiketten te leren lezen!

De voedingmiddelen industrie en de supermarkten zetten slimme marketing in om jou ervan te overtuigen dat een product voedzaam is of goed voor je is. Op de verpakking staan tal van kreten zoals ‘bron van vezels’ of ‘goed voor de weerstand’ maar is dat écht waar? De belangrijkste informatie over een product staat op de achterkant. Maar hoé vergelijk je etiketten? Waar moet je precies naar kijken?

Leer voorgoed af te rekenen met de eeuwige drang naar zoet, vet én calorierijk!

Slimme marketing...

 • Wist je dat claims op verpakking zoals ‘vers’, ‘ambachtelijk’, ‘rijk aan vezels’ of ‘goed voor de weerstand’ zomaar gebruikt mogen worden? Dergelijke claims zeggen – niets en ook hélemaal niets – over het product zelf. Een ‘ambachtelijk’ gemaakt product, kan net zo goed in een fabriek gemaakt worden.
 • Je krijgt onbewust veel suikers binnen waardoor je suikerbehoefte maar blijft groeien!
 • Een gemiddelde Nederlander krijgt – tijdens het ontbijt – 16 gram suiker binnen. Dit zijn 4 suikerklontjes! 
 • We krijgen dagenlijks onnodig veel suiker binnen door het eten van ‘verkeerde’ producten.

Etiketten lezen én begrijpen leert je...

 • Je bent in staat producten juist te beoordelen waardoor je in de basis veel voedzamer gaat eten. Je krijgt de voedzame voedingstoffen binnen en daardoor ga jij je veel fitter en energieker voelen.
 • Als jij beter in staat bent etiketten te lezen en begrijpen zal jij veel minder suiker binnen krijgen waardoor jouw snaaibuien zullen afnemen. Yes, eindelijk!
 • Als jij beter in staat bent etiketten te lezen en begrijpen zal jij veel meer vezels binnen krijgen waardoor je langer verzadigd bent en vezels zijn goed voor je spijsvertering.

Het leren lezen én begrijpen van etiketten op producten heeft voor mij alles veranderd.

Na de geboorte van mijn oudste zoon was ik op mijn zwaarst ooit. Ik had weinig energie en een continu grote behoefte aan suiker. Toen mijn zoontje vast voedsel ging eten ben ik me echt gaan verdiepen in het lezen van etiketten. Er ging een wereld voor me open! Door het leren lezen en begrijpen van etiketten kreeg ik veel minder suiker binnen en vanzelf vlogen de kilo’s eraf en voel ik me sindsdien fitter dan ooit. 

Ik kreeg precies in de gaten welke producten bijv. suiker bevatte of veel verzadigd vet. Ik heb ook geleerd welke producten veel vezels bevatten, vezels zijn super belangrijk voor onze spijsvertering en verzadiging. Al mijn favoriete producten zijn in de ‘normale’ supermarkt verkrijgbaar, je hoeft echt niet speciaal naar de biowinkel daarvoor. 

Nu jaren later (mijn oudste zoon is 10 jaar) is etiketten lezen een dusdanige gewoonte dat het me totaal geen moeite kost. Ik zeg altijd ‘je leert écht voedzaam eten en dus ook afvallen als je etiketten leert lezen en begrijpen’. En dat is precies waarmee ik jou wil helpen.

Wat houdt deze cursus etiketten lezen én begrijpen precies in:

 • De cursus bevat 5 video’s met de volgende thema’s: de verpakking, product informatie, meer leren over suiker, meer leren over vezels en vetten, een handige hulpmiddel, oefenen!
 • De cursus wordt je aangeboden op een profesioneel platform. Je kunt de cursus op dit leerplatform bekijken of in de handige app.
 • Je ontvang 6 maanden toegang tot de cursus. 
 • Deze super waardevolle training kost 19,95,-!

De investering

€ 19,95,-

en je behoudt 6 maanden toegang tot de cursus!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wanneer start de cursus

Na het plaatsen van de bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online leeromgeving. Je ontvangt hiervoor een email met inloggevens van the Huddle.

Wat is de investering?

De investering is € 19,95- incl. 21% BTW

Hoelang krijg ik toegang?

Je ontvangt 6 maanden toegang tot de cursus.

Voor wie is de training interessant?

Voor iedereen die voedzamer wil leren eten. Leren hoe je minder suiker kan binnen krijgen, minder verzadigd vet en meer vezels! Het is belangrijk verder te kijken dan de verpakking. Verpakkingen zijn gemaakt ons te verleiden.