GRATIS
MASTERCLASS

Blijvend afvallen in 2024!

Kom dit jaar écht van je overtollige kilo’s af zonder ze weer aan te komen.

Ontdek tijdens de gratis masterclass hoe je op een gezonde en blijvende manier kunt afvallen.
Kom in actie en doe mee!

Je leert de 5 gouden regels waardoor je afvalt en niet meer aankomt.

Dinsdag 5 maart 2024
van 20.00 – 21.30 uur

MAANDAG
BEGIN IK....

Zaterdag geniet je nog even van het lekkers, want straks ‘mag’ het niet meer. 

Je doet de boodschappen en haalt alles in huis om je week gezond te starten. Geen spoortje van ongezonde verleidingen in huis. Want je kent jezelf: als het in de kast ligt te branden, wordt het alleen maar moeilijker.

Maandag begint goed.
Dinsdag gaat super.

Woensdag heb je een pittige dag, ben je moe, ging het op werk niet zo lekker en zaten de kids precies in je irritatiezone.  

En dan moet je ook nog eens verschillende porties eten koken? (I mean…jij ging natuurlijk op dieet.. Je partner en kinderen waarschijnlijk niet ;)). 

En laten we eerlijk zijn, jouw quinoasalade met een vleugje dressing ziet er toch minder verleidelijk uit dan die sappige rookworst met boerenkool en spekjes. Maar je zet door!

En dat goede gedrag mag beloond worden…Een paar koekjes bij de thee kunnen vast geen kwaad.

Donderdag staat er een taart op je te wachten op kantoor. Met het besluit om taart te eten, verdwijnen al je gezonde voornemens als sneeuw voor de zon.

‘Het maakt nu toch niet meer uit,’ denk je.

En zo glipt je plan om af te vallen opnieuw door je vingers. Want je zou ervoor gaan.
Beter voor jezelf zorgen. Voedzamer eten. En vooral..minder snoepen.

En misschien heb je – na al die pogingen – het gevoel dat afvallen en een gezonde leefstijl vooral veel gedoe is. Want op Insta wordt je dagelijks gewaarschuwd voor de misleidingen in de supermarkt. Pfff wat mag je nu wel en niet meer eten?! En zie je fantastische gerechten voorbij komen, maar jij bent allang blij als er een pasta bolo op tafel is gekomen aan het einde van de dag.

Én je hoeft geen niet 5 dagen in de week naar de sportschool (hello, wanneer dan?) of alle koolhydraten (you need carbs) te skippen om af te vallen.  

Ik leer je dat afvallen en niet meer aankomen veel makkelijker is dan je denkt. Zonder het ingewikkeld én tijdrovend te maken. Tijdens deze masterclass deel ik mijn 5 gouden regels die ik zelf al jaren toepas en ook leer aan alle vrouwen die ik coach. Geen gejojo meer maar een fijn gewicht waardoor jij je fit, energiek en vooral heel blij voelt! 

Ik vertel je in de masterclass precies wat je kan doen, hoe je het kunt doen en vooral ook hoe je dit kunt blijven doen. 

GRATIS
MASTERCLASS

ZODAT JE DIT SOORT
RESULTATEN KUNT VERWACHTEN:

DIT GA
JE LEREN:

DE MASTERCLASS
IS GESCHIKT:

De masterclass is NIET geschikt voor jou als je op zoek bent naar standaard weekmenu’s, eetschema. Of als je op zoek bent naar een ‘quick fix’ oftewel iets wat je even tijdelijk doet met een tijdelijk resultaat.

JOUW GEZONDE KICKSTART VOOR 2024!