GRATIS E-BOOK

"De must do's voor een blijvende en gezonde leefstijl"

Een e-book VOL inspiratie!

Met het invullen van de onderstaande gegevens ontvang jij de absolute do's en don'ts voor een blijvende gezonde leefstijl.

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij.

Willemiek is een coach die mij heeft geholpen met veel praktische tips. Ook kreeg ik door de coaching een goed overzicht hoe ik de juiste balans kan vinden voor de voeding. Kortom super tevreden hoe ik geholpen ben.

Wouter

Na een aantal diëten en het blijven terug vallen in oude gewoontes was ik er klaar mee en kwam ik in contact met Willemiek. Na een aantal gesprekken met haar heb ik eindelijk antwoord op veel vragen die ik al lange tijd had en heb ik voor mij persoonlijke handgrepen gekregen om dichter bij mijn doel te kunnen komen. Wat fijn is dat er niet alleen word gekeken naar wat ik eet maar ook wat er achter zit en hoe ik op bepaald momenten reageer. Super blij met alles wat ik heb geleerd! Ik ben er nog niet maar heb al veel meer rust.

Merel