GRATIS
Mijn favo recepten, boeken & tools!

Hi!

Ik heb mijn favoriete recepten, boeken, plan-tools en andere favoriete dingen verzameld om je op weg te helpen. Je te inspireren, motiveren maar bovenal ook – hoop ik – te activeren beter voor jezelf te zorgen. 

Goed voor jezelf zorgen is – in mijn ogen – dé basis om een stralende vrouw te zijn. Ik raad je dingen aan wat ik zelf ook gebruik en waar ik dol op ben!

Zonnige groet, 

-x-
Willemiek

Recepten

Laat je inspireren door deze lekkere én makkelijke recepten.

Hieronder een kleine greep uit mijn favoriete recepten. Ik ben totaal geen keukenprinses en ik hou er ook niet van om uren in de keuken te staan. In zo’n 30 minuutjes moet het op tafel staan :-). Laat je inspireren!

Gratis e-book.

Een e-book VOL inspiratie!

Met het invullen van de onderstaande gegevens ontvang jij de absolute do's en don'ts voor een blijvende gezonde leefstijl.

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij.

Boeken

Inspirerend

Voeding

Mindset

Planning & structuur

 

Op deze planner ga ik ontzettend goed; de “Sanny side up” van Sanny Verhoeven. Ondertussen gebruik ik deze planner al 3 jaar op een rij. Hierin hou ik zowel mijn privé- als zakelijke doelen en plannen in bij! 

Ik ben oprecht fan van plannen en vooruitkijken. En ik geloof ook dat dit een belangrijk onderdeel is in jouw ‘energie management’. 

Plannen, vooruitkijken zorgt er bij mij voor dat ik lekker de week door ga. Dat ik meer grip heb op mijn tijd en vooral op mijn éigen tijd. Omdat ik niet leef in de waan van de dag ben ik meer ontspannen en vooral een stuk blijer!

 

Spice UP your life podcast.
Luister hier:

De Spice UP your life podcast verbiedt kennis over voeding, mindset ontwikkeling én planning met elkaar zodat je alle tools hebt om je eigen eetpatroon en leefstijl stap voor stap te veranderen. Zo ga jij je streefgewicht behalen, je gezonder en energieker voelen zónder daar groots veranderen voor te moeten maken. 

Kan jouw eetpatroon en leefstijl een voedzame oppepper gebruiken? Dan is deze podcast zeker iets voor jou! 

Gratis checklist:
Etiketten lezen én begrijpen


Word je zoete drang én je gewicht de baas door etikettten te leren lezen.

Download hier mijn gratis checklist waarin ik je in 5 stappen help om etiketten te lezen én te begrijpen.
Meer tips ontvangen?

Instagram
Voor dagelijkse inspiratie!